Slovenian: Solo potovanja

Solo trip - solo potovanje Tiziri Surf Maroc, Surfing Morocco

Imaš že od nekdaj željo oditi na določeno destinacijo ali poizkusiti kakšen nov hobi? Si se že zagnal za računalnik ter raziskal in naredil okviren plan potovanja? Potem pa se je zalomilo, od vse te vzhičenosti in želje po novih spoznanjih si pozabil na svoje prijatelje. Ker ste že od nekdaj imeli iste interese ti je bilo mogoče samoumevno, da bodo hoteli oni prav tako iti. Pa vendar temu ni bilo tako. Nihče od prijateljev in znancev se potovanja s tabo ni želel udeležiti. Kaj pa sedaj? Naj potovanjem prestavim ali naj se na potovanje odpravim sam?

VSEKAKOR SE ODPRAVI SAM!

Imaš še vedno pomisleke? Naj vam predstavimo naš pogled na solo potovanja!

Solo potovanja so prav posebno doživetje, ki bi ga po našem mnenju moral doživeti prav vsak popotnik, vsaj enkrat v življenju. Na solo potovanjih imaš možnost bolje spoznati sebe, izvedeti kakšne stvari so ti všeč, nisi odvisen od drugih in si bolj odprt za spoznavanje novih prijateljev.

Solo trip - solo potovanje Tiziri Surf Maroc, Surfing Morocco

Tukaj je naših top 4 razlogov za solo potovanje:

1. Spoznaš sebe

Na solo potovanjih dodobra spoznaš sebe. Ker se ti na takšnih potovanjih ni potrebno prilagajati prijateljam ali partnerju, lahko ugotoviš prav vse, kaj ti je všeč in kaj tebi najbolj odgovarja. Pa naj bo to namestitev ali izbor restavracije. Vse kar boš počel boš počel samo in izključno zato ker ti želiš.

Solo trip - solo potovanje Tiziri Surf Maroc, Surfing Morocco

 

2. Kaj ti je všeč

Med potovanji boš preizkusil ogromno novih stvari. Preživel boš čas na različnih krajih sveta, kjer boš poizkusil različne stvari. Nove ideje, novi hobiji in nova odkritja. Nekatere boš oboževal, nekatere ti ne bodo všeč. V nekatere pa se boš absolutno zaljubil. Postale bodo tvoja strast! (opozorilo: izbira našega surf campa in surf počitnic je zelo nevarna za popolno zaljubljenost in močno strast od katere se bo težko ločiti)

Solo trip - solo potovanje Tiziri Surf Maroc, Surfing Morocco

 

3. Novi prijatelji

Med potovanjem po svetu boš naletel na popotnike iz vsega sveta. Z nekaterimi boš delil samo določeno izkušnjo ali kakšen celodnevni izlet, spet z drugimi pa se boš na odkrivanje sveta podal skupaj in postal prijatelj za vedno.

Solo trip - solo potovanje Tiziri Surf Maroc, Surfing Morocco

 

4. Zgodba

Med potovanjem se ti bo pripetilo nešteto dogodkov, tako zabavnih in nepozabnih kot tistih malo neprijetnih in se jih boš sramoval. Vendar vsak izmed dogodkov bo zanimiva zgodba ki jo boš po koncu potovanja strastno in z veseljam delil s prijatelji in s svojo družino.

Solo trip - solo potovanje Tiziri Surf Maroc, Surfing Morocco

 

Smo te prepričali?

V naš camp prihaja veliko solo popotnikov. Naj te ne bo strah, da bi ti bilo dolgčas ali neprijetno. Vsekakor boš spoznal druge popotnike in se povezal z njimi. Če pa imaš malo nesreče in boš v času svojega obiska edini gost v našem kampu, pa nič za to! Naša ekipa ne bo pustila, da bi ti bilo dolgčas! Brez oklevanja rezerviraj počitnice z nami, mi te že nestrpno pričakujemo!

Ali smo vas prepričali? Res se splača poizkusiti surfati z nami!
Zabava zagotovljena! 

Ko svet spet zadiha in zaživi, in bodo potovanja spet omogočena brezskrbno, pa ste več kot dobrodošli, da se naučite surfati ali preživeti svoje nepozabne surfarske počitnice z nami. Čakamo vas, tukaj v Maroku!

Ostanite v stiku z nami in nam sledite na:
 
Poglejte našo spletno stran: https://tizirisurfmaroc.com/
 
Pošlji nam email na info@tizirisurfmaroc.com in stopi v kontakt z nami!
 
Veselimo se, da vas spoznamo!
 
Ostanite varni in zdravi!
Tiziri Surf Maroc ekipa